Търси

Новини, 23. януари 2015

Фабрика за иновации - Възможности и тенденции пред българския бизнес. Опции за финансиране, европейски фондове.

 

 

 

На 3 Февруари (Вторник) 2015г. в хотел Хилтън ще се проведе организираният от XAPT Solutions форум „Фабрика за иновации - Възможности и тенденции пред българският бизнес. Опции за финансиране, европейски фондове.“.

Основен фокус на събитието ще бъде анализ на тенденциите и разпознаването на бизнес възможностите за растеж чрез иновации. Гостите ще имат възможността да получат нов систематичен поглед към иновациите, и как те практически могат да бъдат превърнати в двигател за растеж на бизнесите им. Ще бъдат демонстрирани и успешни примери за това как внедряването на иновативни решения се е превърнало в основна предпоставка за бизнес успех. Събитието ще завърши с преглед на възможностите за финансиране на подобни инициативи, както и какви инструменти Европейските фондове предоставят.

Форумът ще бъде проведен със специалната подкрепа на Microsoft, Innovation Starter Box, както и Българската асоциация на консултантите по Европейски програми (БАКЕП).

За специален гост на събитието е поканен г-н Томислав Дончев - заместник министър-председател по европейските фондове и икономическата политика.

 

Очаквайте повече ексклузивни новини относно предстоящият форум!

обратно към: Новини