Търси

iBanking - Готови за интелигентно банкиране

време е за онлайн решение за банкиране, което среща изискванията на вашия бизнес и маркетинг

iBanking - готови за интелигентно банкиране.

Решението iBanking е персонализиран портал, който предлага персонализиран и подчертан потребителски опит.

Информационният дисплей е приспособим към това, което потребителят иска да види, в коя потребителска група е и от коя платформа се достъпва

Потребители опитали iBanking не искат да се върнат към традиционното електронно банкиране.

iBanking е просто, рентабилно и ефективно решение за електронно банкиране при търговията на дребно и на корпоративно ниво, което взема в предвид нуждата на потребителя от комуникация с банката чрез всички налични канали (Internet, Contact Center, IVR, SMS, Tablet, Smartphone ...). iBanking е нов, интерактивен BankingOnline портал, който е изключително гъвкав и с високо ниво на сигурност, базиран на Microsoft технологията (.NET 4.0 и SQL Server 2008 R2). Като допълнение към подобрените финансови модули и интеграцията му с разнородни системи, iBanking позволява събиране на данни и анализи за нуждите на качествена отчетност и използване в маркетингови кампании.

Лидери в областта на иновациите

Решението iBanking е на пазара от 2000г. и бе разработено в съответствие на изискванията на множество клиенти. Следвайки модерните тенденции в банкирането, ни често сме първите във внедряването на иновативни функционалности на пазара (SMS известия, персонални финанси, показване на данните чрез интерактивни графики и пр.). Като допълнение към лесното достъпване на информацията, голямо внимание бе отделено на възможността за обновяването й, така като и на дизайна на интуитивен потребителски интерфейс. Така бе създаден iBanking портал от ново поколение. iBanking позволява продължително изпълнение и мониторинг на обичайни финансови операции и необходими отчетности на Web 2.0 platform. Чрез система от функционалности се предоставя възможността за управление на различни групи от данни в областта на банковите услуги.