Търси

Microsoft Dynamics CRM

Microsoft Dynamics CRM е решение за управление на връзките с клиенти, ориентирано към клиента и разработено да поддържа ефективното управление на връзките с него и жизнения цикъл - от началния контакт до следпродажбеното обслужване. След успешно внедряване, Microsoft CRM повишава задържането на клиентите и привличането на нови, като улеснява отличното клиентско обслужване.

Microsoft CRM е решение, което подлежи на обновяване, проектирано да се развива успоредно с бизнеса, като предлага подобрения в бизнес процесите при продажбите, маркетинга и отделите за работа с клиенти.

Автоматизиране на търговските екипи

Оптимизирайте работата на търговците с добре познатата интелигентна функционалност на Microsoft Dynamics CRM. Възползвайте се от високо интуитивния интерфейс и вградените възможности за увеличаване на времето, прекарано с клиентите, съкращаване на цикъла на продажба, по-високи нива на затваряне и достъпност на информацията в реално време.

Координирайте и автоматизирайте Вашите процеси за продажба като дадете възможност на търговците да създават единен изглед за клиента, за да осигурят съкращаване на цикъла на продажбата, по-високи нива на затваряне и по-добро задържане на клиентите. Бизнес софтуерът Microsoft Dynamics CRM предоставя на търговските екипи бърз достъп до полезна информация онлайн или офлайн, така че те да имат възможност да работят ефективно и да прекарват по-дълго време в  извършване на продажби.

Обслужване на клиенти

Първокласното обслужване на клиента започва с Вашите служители. Бизнес софтуерът Microsoft Dynamics CRM предоставя на Вашите служители решение за работа, за обслужване и поддръжка на клиенти, което обединява висока производителност с лекота на употреба.  Потребителите могат да се възползват от голямото разнообразие от характеристики като управление на казуси, работни потоци, контролни панели и права за управление на знанието в Microsoft Outlook клиента, така че да могат да работят персонализирано, за да предоставят интегрирана, своевременна и ефективна услуга.

Microsoft Dynamics CRM отговаря на променящите се очаквания на клиентите с решение, което е мощно и гъвкаво. Потребителите работят с позната функционалност и интерфейс, които им дават възможност да работят по най-естествен начин.  Това интелигентно решение дава ценна информация на служителите, които работят с клиенти. Резултатът е добре организирана и интегрирана организация с високо ниво на сътрудничество.

Маркетинг

Снабдете се със решение за управление на маркетинговите екипи, което е гъвкаво, лесно за употреба и е проектирано да отговори на нуждите на Вашия бизнес. Превърнете всяка точка на контакт в пазарна възможност и контролирайте неизследвания потенциал на Вашата клиентска база данни. С добре познатия и интелигентен маркетинг потенциал на Microsoft Dynamics CRM имате възможност да маркетирате по-ефективно, да подобрите производителността и да правите много по-добри преценки.

Дайте на маркетинг професионалистите ефективни инструменти за изчистване и сегментиране на данни, функционалности за управление на кампании, както и инструменти за пазарен анализ за повишаване ефективността на пазарните програми, и по-добри показатели за проследяване на изпълнението. Бизнес софтуерът Microsoft Dynamics CRM предоставя цялостен пакет от маркетинг възможности, така че да таргетирате Вашите клиенти по-ефективно.

За повече информация, моля свържете се с нас!