Търси

Професионални услуги

Снабдете се с инструментите, които ще Ви помогнат да постигнете успех, независимо дали вашата фирма е в IT, рекламата, право, счетоводство, инженеринг, недвижими имоти или друга обслужваща сфера.

С решението на XAPT Solutions за предоставяне на професионално обслужване можете:

  • Да постигнете по-добро разбиране за Вашия бизнес и да привлечете и задържите клиенти с 360-градусов поглед върху Вашите клиенти.
  • Да генерирате повече бизнес като оптимизирате жизнения цикъл за управление на клиенти.
  • Бързо да разработите стандартни решения, които са лесни за ползване, използвайки компонентите на платформата за разработка на приложения.
  • управление на проекти

Управлявайте проектите по – ефективно с възможността да проследявате и да получавате много подробна информация за всеки проект, дейност и задача. С цялостен поглед върху Вашите клиенти и добре регулирани процеси е много по-лесно да прключвате проектите си на време и в рамките да определения бюджет.

  • Предоставяйте в реално време информацията за клиентите на цялото предприятие, така че всеки да работи с едни и същи данни.
  • Проследявайте дейностите, задачите и разходите и ги асоциирайте с конкретни проекти.
  • Създавайте персонални работни процеси, работни процеси за групата, отдела, с  помощта на лесно за използване приложение.
  • Възлагайте автоматично дейности на конкретни лица или групи и ползвайте система за ескалация, базирана на правила, за да решавате проблемите своевременно.
  • Предоставяйте на администраторите на проекта командни панели, за да виждат статуса на проекта с един поглед.

Предлаганата от XAPT Solutions proRM е цялостно решение за управление на проекти и ресурси, базирано на Microsoft Dynamics CRM, което улеснява бизнес процесите от продажбите от етапа на първоначално планиране на проекта, през контролинга, до изготвяне на окончателната фактура – като предоставя 360-градусов поглед към клиента.

  • управление на недвижимите имоти

Управлението на недвижими имоти за Microsoft Dynamics AХ е система, изградена на принципа на интуитивност и лекота за компании в сферата на строителството, недвижимите имоти и управлението на собствеността. То е създадено за предприятия, които се нуждаят от усъвършенствани и интегрирани системи, за да се справят ефективно с управлението и администрирането на портфейли с недвижимите имоти. Базирано на Microsoft Dynamics AX ERP, решението предоставя критични данни от бизнес анализа на собствениците, управителите и други потребители на различни по големина компании. Системата може да бъде внедрена бързо, лесна е за усвояване и управление и е адаптирана към ефективни вътрешни процеси.

За повече информация, моля свържете се с нас!